Cum cumpar

Cum cumpar

 

Cauta produsul dorit in meniul din partea stanga.

In cazul in care cunosti codul produsului, poti efectua o cautare rapida introducand codul in caseta de cautare exacta cod piesa.

Poti efectua o cautare navigand prin categoriile si subcategoriile de produse sau prin folosirea ferestrelor "Promotii piese", "Promotii accesorii" sau "Promotii lifestyle", pentru produse ce se regasesc in categoriile sau promotiile respective.

Lista de produse poate fi filtrata in continuare dupa criteriile diponibile:

  • Pret: interval;
  • Cod piesa;
  • Disponibilitate: in stoc /  disponibil la comanda.

In lista de produse cautate sau de detaliu produs, poti selecta cantitatea de produse dorita. Atunci cand cantitatea este minim 1, produsul respectiv este adaugat in cosul de cumparaturi. Pentru a adauga produse in cosul de cumparaturi, poti urma 2 fluxuri: client autentificat in site sau client anonim.

Pentru a plasa o comanda, te poti autentifica in sistem si efectua cautari pentru produsele dorite.

In cazul in care ai efectuat o cautare in mod anonim si ai adaugat produsele in cos, la vizualizarea cosului de cumparaturi va fi afisat un mesaj informativ prin care vei fi informat ca trebuie sa te autentifici sau sa iti creezi cont in site.

Daca ai deja un cont creat pe unul din site-urile de vanzari piese ale Proleasing Motors: piese-bmw-proleasing.ro, piese-mini-proleasing.ro, piese-ford-proleasing.ro sau roti-proleasing.ro, te poti autentifica in sistem accesand sectiunea Log In sau accesand link-ul de autentificare disponibil in pagina de vizualizare a cosului de cumparaturi.

Sunt posibile optiuni separate pentru autentificare client (B2C) sau partener (B2B).

Se va deschide pagina cu formularul dedicat de autentificare:

Va fi necesara introducerea datelor corecte, care sa coprespunda contului tau de client Proleasing Motors, precum si a codului captcha. Completarea corecta a celor doua câmpuri, insotita de actionarea butonului Autentificare, te va redirectiona in meniul principal al sistemului. Se poate bifa optiunea pentru Pastreaza-ma logat prin care se salveaza in browser utilizatorul autentificat (nu mai este necesara reintroducerea parolei ulterior).

In cazul in care nu ai un cont de utilizator Proleasing Motors, va trebui sa accesezi meniul Cerere inregistare cont. Pentru detalii privind modalitatea de inregistrare cont, te rugam sa consulti sectiunea Intrebari frecvente.

Pentru continuarea comenzii, poti accesa meniul cosului de cumparaturi din zona superioara a paginii unde vei vizualiza produsele adaugate in cos, continuand cu detaliile cosului. Poti opta pentru continuarea cumparaturilor sau pentru a continua si finaliza comanda.

La apasarea butonului Continua comanda se vor afisa informatii despre modalitatea de livrare, modalitatea de plata si sumarul comenzii. Dupa ce ai selectat adresa de livrare, modalitatea de livrare, modalitatea de plata si ai verificat continutul comenzii, poti transmite comanda prin apasarea butonului Finalizeza comanda.

Mai multe detalii despre Plata si Livrare poti afla consultand paginile Cum platesc si Livrare din sectiunea Informatii utile.